ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
0

Γλυκιά συνεργασία Χίου – Λέσβου

Γλυκιά συνεργασία Χίου – Λέσβου

Οι καραμέλες του Δημήτρη Κοκκινάκη έχουν σαρώσει όλα τα βραβεία σε όσους διαγωνισμούς κι αν έχουν λάβει μέρος.

Αυτή τη φορά με μια νέα γεύση, το σύκο, ο Δημήτρης Κοκκινάκης δείχνει τον δρόμο και σε επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των δυο νησιών του Αιγαίου, της Χίου και της Λέσβου, χρησιμοποιώντας το νέκταρ από τα σύκα της Λέσβου για να πάρει το άρωμα και τη γεύση τους η χωρίς ζάχαρη καραμέλα του.

Μοιραστείτε το:
  • rss