ΑΘΛΗΤΙΚΑ
0

Με ούριους ανέμους οι ιστιοπλόοι του ΝΟΧ

Με ούριους ανέμους οι ιστιοπλόοι του ΝΟΧ

Ολοκληρώθηκε η 1η φάση της προετοιμασίας των αθλητών με σκάφη τύπου laser 4,7 του τμήματος ιστιοπλοΐας του Ν. Ο. Χίου, με τη συμμετοχή των αθλητών, Αναδιώτη Κωνσταντίνο, Μπαντζό Μάρκο και Χρουνεβέχεν Μιχαήλ, σε δύο διασυλλογικούς αγώνες που διοργάνωσαν με επιτυχία ο Ν.Ο.Κ.Βουλιαγμένης το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου και ο Karsiyaka Yelken Kulubu στον κόλπο της Σμύρνης στις 25 & 26 Νοεμβρίου 2017. Οι αθλητές μας και στους δύο αγώνες αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητής μας Μάρκου Παγούδη.

Η συμμετοχή στους συγκεκριμένους αγώνες αποτελεί μέρος της προετοιμασίας των αθλητών μας για την αγωνιστική χρονιά που διανύουμε και τους δόθηκε η ευκαιρία να συναγωνιστούν με αθλητές υψηλού επιπέδου σε Ελλάδα και Τουρκία.

Όσο αφορά τα αποτελέσματα στον πρώτο αγώνα ο Μιχαήλ Χρουνεβέχεν κατετάγη 6ος και ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης 20ος.
Στο δεύτερο αγώνα ο Κωνσταντίνος Αναδιώτης κατετάγη 2ος, ο Μιχαήλ Χρουνεβέχεν 4ος και ο Μάρκος Μπαντζός 12ος.

Στα πλαίσια προετοιμασίας της κατηγορίας σκαφών optimist οι αθλητές μας Βατάκης Γιώργος, Μακάς Μιχαήλ, Μπουλής Αδαμάντιος, Τομάζος Δημήτριος και Χρουνεβέχν Γαβριέλλα με τον προπονητή μας Άλντο Σάλβια πρόκειται να πάρουν μέρος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017 στο διασυλλογικό αγώνα «Κύπελλο Χιόνων 2017» που διοργανώνει ο Ι.Ο.Π. στο φαληρικό όρμο.

Μοιραστείτε το:
  • rss