Έως το τέλος της εβδομάδος, λόγω επιτυχίας, το χαριστικό παζάρι στο Εργατικό Κέντρο

Έως το τέλος της εβδομάδος θα συνεχισθεί, λόγω επιτυχίας, μεγάλης προσέλευσης κόσμου, αλλά και μεγάλης προσφοράς, το 1ο χαριστικό- ανταλλακτικό παζάρι, που διοργανώνει  στο Εργατικό Κέντρο Χίου, η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου.

Ο υπόγειος χώρος του Εργατικού Κέντρου είχε διαμορφωθεί κατάλληλα από τα μέλη της Πρωτοβουλίας και κυριολεκτικά είχε γεμίσει κυρίως με ρούχα, αλλά και παπούτσια, βιβλία, παιδικά παιχνίδια και άλλα είδη, που όσοι τα προσέφεραν δεν τα ήθελαν πλέον, αλλά πολλοί άλλοι συμπολίτες μας τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το παζάρι θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, ενώ την Τρίτη και την Παρασκευή θα λειτουργεί και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Το χαριστικό/ανταλλακτικό παζάρι, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, δεν είναι φιλανθρωπία, είναι έκφραση αλληλεγγύης σε όσους το έχουν ανάγκη, είναι μια εναλλακτική μορφή οργάνωσης της κοινωνικής και οικονομικής μας ζωής Αντί να φυλάμε, να αποθηκεύουμε πράγματα που δεν μας είναι απαραίτητα ας προσπαθήσουμε να τα ανταλλάξουμε ή να τα χαρίσουμε σε κάποιον που τα χρειάζεται.