Ανδρέας Μιχαηλίδης: Θα τιμήσουμε τους πολίτες της Χίου, εργαζόμενοι για το καλό του τόπου

Για πρώτη φορά μετά από 57 χρόνια η Χίος εκλέγει βουλευτή της αριστεράς, στο πρόσωπο του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε δήλωσή του ευχαριστεί τους πολίτες του νομού Χίου για την τιμή αυτή.

Αναλυτικά, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει τα εξής:

«Αυτή την ιστορική μέρα για την πατρίδα μας ο λαός μας έδωσε την εντολή με την ψήφο του για τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια στιγμή το νησί μας, για πρώτη φορά μετά από 57 χρόνια εκλέγει βουλευτή της Αριστεράς.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους πολίτες της Χίου, της Εγνούσας και των Ψαρών που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως με τη σειρά μας και εμείς θα τους τιμήσουμε, εργαζόμενοι για το καλό του τόπου και της πατρίδας μας.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τα μέλη, και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν αυτή τη εκλογική μάχη για ένα αύριο πιο δίκαιο για τους πολλούς, για το δικαίωμα στην ελπίδα και την αξιοπρέπεια.

Από τη Δευτέρα αρχίζουμε όλοι μαζί τη σκληρή δουλειά για την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες της χώρας αλλά και όλη η Ευρώπη έχουν στραμμένα τα μάτια πάνω μας. Δεν θα διαψεύσουμε τις ελπίδες τους!».