Απρόσμενη επιτυχία σημείωσε το 1ο χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι

Απρόσμενη επιτυχία σημείωσε, σύμφωνα με τους διοργανωτές του, την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Χίου, το 1ο χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε χώρο του Εργατικού Κέντρου Χίου.

«Στη δράση μας αυτή, τονίζει η Πρωτοβουλία σε ανακοίνωσή της, συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο πάνω από 100 αλληλέγγυοι συμπολίτες μας. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο 1ο χαριστικό – ανταλλακτικό παζάρι και να προσπαθήσουμε και αυτή η δράση μας, όπως και η συλλογή τροφίμων, να πάρει μονιμότερο χαρακτήρα».

Η Πρωτοβουλία κάνει, επίσης, γνωστό ότι μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ρούχων και παπουτσιών θα δοθεί στην ιματιοθήκη της Μητροπόλεως και ένα συγκεκριμένο είδος ρούχων στον Ερυθρό Σταυρό.

«Η κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε, καταλήγει η ανακοίνωση, είναι αβάστακτη, γι’ αυτό το λόγο, εκτός από τις δράσεις της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης, στηρίζουμε και βοηθάμε, σεβόμενοι την αυτοτέλειά τους, και όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στον τόπο μας. Σκοπός μας είναι κάθε φορά να βάζουμε και από ένα λιθαράκι μέχρι να γίνει η αλληλεγγύη τρόπος ζωής και δύναμη αγώνα για τους συμπολίτες μας».