Αυτοί είναι έτοιμοι από καιρό

Γνωστά και δοκιμασμένα στελέχη ρίχνει στον εκλογικό στίβο για το ψηφοδέλτιο της Χίου το ΚΚΕ. Πρόκειται για την κα Στέλλα Αμπαζή, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, τον κ. Γιάννη Ζωφό, συνταξιούχος υπάλληλος ΟΤΕ, τον κ. Μάρκο Κούνουπα, οδοντίατρος και τον κ. Στρατή Κακαρίνο, συνεταιριστής στην ΄Ενωση Μαστιχοπαραγωγών.

«Αρκετές φορές έως τώρα ο λαός επέλεξε το μικρότερο κακό, τιμώρησε τον ένα ή τον άλλο τους εκφραστές του κεφαλαίου, έκοβε τα κεφάλια της «Λερναίας Ύδρας» χωρίς να εξαφανίσει την ίδια. Από κάθε σημείο ξεπήδαγαν άλλα δυο και τα λαϊκά βάσανα συνεχίζονταν.

Ο λαός μας δεν έχει ανάγκη άλλου Μανωλιού. Έχει ανάγκη να βαδίσει στο δικό του δρόμο κι αυτόν το δρόμο πρέπει να τον σηματοδοτήσει και μέσα από τις εκλογές, με την αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Οι δυνάμεις του ΚΚΕ μαζί με την ΚΝΕ, τους φίλους και οπαδούς του κόμματος είναι πανέτοιμες να δώσουν και αυτήν την πολιτική μάχη», ανέφερε – μεταξύ άλλων – σε δήλωσή της η κα Μαρίνα Κυριάκου, γραμματέας της τομεακής επιτροπής Χίου του ΚΚΕ.