Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Ευτ. Βλυσίδου για παρεμβάσεις στις εκλογές

Ευθείες βολές εναντίον της διευθύντριας μέσης εκπαίδευσης κας Ευτυχίας Βλυσίδου, για παρεμβάσεις στις χθεσινές εκλογές των εκπαιδευτικών για τα υπηρεσιακά συμβούλια, εξαπέλυσε η συντονίστρια της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Χίου κα Βάσω Μιχαλοπούλου.
Παρά την επιτυχία που σημείωσαν τα ψηφοδέλτια της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκεινται στο κόμμα τη ς αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κα Μιχαλοπούλου με δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αντένα Αιγαίου» κατηγόρησε την κα Βλυσίδου για «ενεργή συμμετοχή της» στις εκλογές υπέρ της δεύτερης και υποστηριζόμενης από το ΠΑΣΟΚ παράταξης στις εκλογές του ΠΥΣΔΕ Χίου «Προοδευτική Ενότητα».
«Οι εκλογές αυτές γίνονται υπό την αιγίδα της διοίκησης και η κα Βλυσίδου, σύμφωνα με μαρτυρίες και ενδείξεις, στήριξε ενεργά τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί εξαρτώνται άμεσα από τις αποφάσεις αυτού του οργάνου», τόνισε η κα Μιχαλοπούλου.
Η ίδια φανερά ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα των εκλογών το απέδωσε στην εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών, στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των συνεργαζόμενων ανεξάρτητων, που εκπροσώπησαν ανιδιοτελώς τους συναδέλφους τους όλα αυτά τα χρόνια στο ΠΥΣΔΕ.
«Συγχαρητήρια, λοιπόν, στους συντρόφους αιρετούς στο ΠΥΣΔΕ ΧΙΟΥ – ΑΠΥΣΔΕ Β. Αιγαίου (Στ. Σταυρινούδη και Γ. Καλογερά, αντίστοιχα) και σε όλους τους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στα ψηφοδέλτια για τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έφεραν στις εκλογές αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια. Για 1η φορά ήρθαμε πρώτη δύναμη και στα τρία συμβούλια ΠΥΣΔΕ (τοπικό) 38,43%, ΑΠΥΣΔΕ (Βόρειο Αιγαίο 44,92%), ΚΥΣΔΕ (πανελλήνιο 35,64%). Ειδικά στο Β. Αιγαίο η νίκη μας οφείλεται στη Χίο, όπου πήραμε 212 ψήφους και 232 ψήφους σε όλα τα υπόλοιπα νησιά. Το σημαντικό είναι, επίσης, ότι η νίκη μας οφείλεται στη δράση μας και όχι σε μηχανισμούς», κατέληξε η κα Μιχαλοπούλου.