Εγκρίθηκε η πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων στους δήμους Οινουσσών και Ψαρών

Εγκρίθηκε η έναρξη της διαδικασίας για την πλήρωση 74 θέσεων τακτικού προσωπικού σε ΟΤΑ α’ βαθμού και ειδικότερα σε πολύ μικρούς δήμους της χώρας, με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου θα γίνουν 26 προσλήψεις εκ των οποίων 2 στις Οινούσσες και 2 στα Ψαρά. Συνολικά, στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου οι προσλήψεις ανέρχονται σε οκτώ.

Οι θέσεις αυτές, που είναι πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ), θα καλυφθούν από ήδη επιτυχόντες σε παλαιότερους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, οι οποίοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων, που δημοσιεύτηκαν μετά την 1η Ιανουαρίου 2009.

Αναλυτικά, οι προσλήψεις των υπαλλήλων αφορούν τους ακόλουθους δήμους της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου: Αγαθονησίου (1 υπάλληλος), Αστυπάλαιας (1), Καρπάθου (1), Κάσου (2), Λειψών (1), Νισύρου (1), Σύμης (1), Χάλκης (2), Ανάφης (1), Αντιπάρου (2), Κιμώλου (1), Μυκόνου (2), Φολεγάνδρου (1), Τήλου (1), Αγίου Ευστρατίου (2), Ικαρίας (1), Φούρνων – Κορσέων (1), Οινουσσών (2) και Ψαρών (2).