Εγκρίθηκε η πρόσληψη 36 εργαζομένων στον δήμο Χίου

2

Εγκρίθηκε το αίτημα του δήμου Χίου για την πρόσληψη 36 ατόμων σε μόνιμες θέσεις εργασίας ανταποδοτικού χαρακτήρα, σύμφωνα με την από 6 Ιουλίου 2017 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Επίσης, από τρεις θέσεις εγκρίθηκαν για τους δήμους Ψαρών και Οινουσσών.

Συνολικά, εγκρίθηκαν τα αιτήματα των δήμων σε όλη τη χώρα για 8.845 θέσεις εργασίας σε υπηρεσίες των δήμων καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των δήμων, για ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες (καθαριότητα και άλλες).

Τις σχετικές  αποφάσεις υπέγραψαν οι υπουργοί Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης, Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κα Όλγα Γεροβασίλη, οι οποίοι συνιστούν την επιτροπή της πράξης υπουργικού συμβουλίου 33/2006.

Πρόκειται για τις αποφάσεις με αριθ. πρωτ.: ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./172/39755 και ΔΙΠΑΑΔ/Φ.ΕΓΚΡ./170/34183 οι οποίες αφορούν: Την πλήρωση συνολικά 8.045 κενών οργανικών θέσεων σε ΟΤΑ Α’ Βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών και την πρόσληψη συνολικά 800 ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ.

Αναλυτικά, οι θέσεις για τους δήμους Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, οι οποίες θα πληρωθούν με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, είναι οι ακόλουθες:

proslipseis1 proslipseis2

Σχόλια