Εκτάκτως αυτό το Σάββατο στην πλατεία Βουνακίου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου

Το αδιαχώρητο επικρατεί στους χώρους φιλοξενίας αδέσποτων ζώων και εξ αυτού του λόγου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου ανακοινώνει ότι εκτάκτως το προσεχές Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014, οργανώνει την καθιερωμένη – πλην, όμως, εκτός προγράμματος – σαββατιάτικη εκδήλωσή του στην πλατεία Βουνακίου.

Από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, θα βρίσκονται εκεί οι εθελοντές του Συλλόγου, μαζί με μερικά από τα δεκάδες σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο της «Κιβωτού του Θοδωρή».

Δυστυχώς, όπως έχει η κατάσταση, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός, με τις εγκαταλείψεις σκύλων, τις ανεξέλεγκτες εγκυμοσύνες οικόσιτων ζώων και την εγκατάλειψη ή το πέταγμα στα σκουπίδια (στην κυριολεξία) των κουταβιών, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο καταφύγιο. Αυτή τη στιγμή είκοσι πέντε κουτάβια και εξήντα ενήλικα σκυλιά από ενός έως τεσσάρων ετών, ψάχνουν να βρουν οικογένεια.

Ειδικά για τα κουτάβια τα οποία είναι φοβισμένα και έχουν ανάγκη από περισσότερη φροντίδα ο χώρος του καταφυγίου δεν είναι ο ιδανικότερος. Βοηθήστε μας να τους βρούμε ένα σπίτι. Εάν θέλετε ένα ζωάκι μην αγοράσετε αλλά υιοθετείστε ένα από αυτά. Ελάτε το Σάββατο να τα γνωρίσετε από κοντά ή κατόπιν συνεννόησης στο καταφύγιο.