Εκτός εκλογών ο Κ. Τριαντάφυλλος – Αύριο η επίσημη ανακοίνωση

Δεν θα είναι υποψήφιος στη Χίο – κατά πάσα πιθανότητα – στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ο κ. Κώστας Τριαντάφυλλος, ο οποίος αναμένεται ότι αύριο Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει και δημοσίως τις προθέσεις του.

Στην απόφαση αυτή φαίνεται ότι οδηγείται από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, με τη δημιουργία και του νέου κόμματος από τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο και φαίνεται ότι συντάσσεται, χωρίς – ωστόσο – να έχει εκδηλώσει δημοσίως την προτίμησή του, αλλά και χωρίς να έχει διαψεύσει πληθώρα σχετικών δημοσιευμάτων. Η διάσπαση αυτή δημιουργεί πρόσθετες δυσκολίες, σε μικρούς τόπους, όπως η Χίος, αφού λίγο – πολύ όλοι έχουν μια κοινή πορεία στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

Το δεύτερο και μάλλον πιο ουσιαστικό είναι ότι η διάσπαση του χώρου του ΠΑΣΟΚ αποδυναμώνει τις μειωμένες – ούτως ή άλλως – προοπτικές για την κατάκτηση της βουλευτικής έδρας της Χίου, την οποία θεωρεί ότι έχει εξασφαλισμένη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την προσεχή Δευτέρα, πάντως, 12 Ιανουαρίου 2015, ο κ. Τριαντάφυλλος θα κάνει παρουσίαση – σε συνέντευξη Τύπου – του έργου του στη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας.