Επισκέψεις σε όλους και χριστουγεννιάτικες ευχές, από την βουλευτή Μαρία Σταυρινούδη

Εθιμοτυπικές επισκέψεις πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης, 24 Δεκεμβρίου 2014, η βουλευτής Χίου της ΝΔ κα Μαρία Σταυρινούδη στη Χίο και ευχήθηκε τα χρόνια πολλά, ενώ συναντήθηκε με καταστηματάρχες και πολίτες.

Κατ΄ αρχάς επισκέφτηκε την αστυνομική διεύθυνση Χίου ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους κι ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν τοπικά και γενικά στον κλάδο τους. Κατά την διάρκεια της παραμονής της εκεί άκουσε τα κάλαντα από την μπάντα της 96 ΑΔΤΕ κι αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτινές μέρες.

Στην συνέχεια η κα Σταυρινούδη μετέβη στο κεντρικό λιμεναρχείο Χίου, όπου είχε συνάντηση με τον λιμενάρχη Χίου κ. Γιάννη Αργυράκη και τον υπολιμενάρχη κ. Χρήστο Φραγκιά. Σε εποικοδομητική ολιγόλεπτη συζήτηση, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στο πρόβλημα των εισερχομένων παρανόμως στην χώρα από την Τουρκία, και τις λύσεις που μπορούν να δοθούν για το θέμα αυτό. Η κα Σταυρινούδη δέχτηκε, επίσης, επίσκεψη από το 1ο σύστημα προσκόπων Χίου κι άκουσε τα κάλαντα.

Κατά το μεσημέρι η κα Σταυρινούδη πραγματοποίησε επίσκεψη στον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, ενώ στο νοσοκομείο Χίου συναντήθηκε με τον διοικητή κ. Γιώργο Επιτροπάκη και ευχήθηκε στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό Καλά Χριστούγεννα, στους δε ασθενείς των κλινικών ταχεία ανάρρωση και καλή επιστροφή στα σπίτια τους.