Η Astra ερευνά τη σύνδεση Χίος – Κωνσταντινούπολη

Ζεστά φαίνεται ότι έχει πάρει η εταιρεία Astra Airlines την υπόθεση σύνδεσης της Χίου με το εξωτερικό, εν προκειμένω με την Κωνσταντινούπολη.

Έτσι, μετά την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί μας της συνιδιοκτήτριας της εταιρείας κας Χαράς Ζλατάνη και της σχετικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή και άλλων φορέων της Χίου, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό της, ξεκινώντας από την έρευνα της αγοράς.

Συγκεκριμένα, άρχισε την προώθηση ερωτηματολογίου προς τους ομογενείς και κυρίως τους Χιώτες των ΗΠΑ, με στόχο τη συλλογή στοιχείων, από τα οποία θα προκύψει αν μια τέτοια σύνδεση θα είναι βιώσιμη.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο. Η εταιρεία ζητά από τους ενδιαφερόμενους κυρίως στοιχεία για τη συχνότητα επισκέψεων στη Χίο σε διάστημα ενός έτους, τον αριθμό των ταξιδιωτών, το αεροδρόμιο αναχώρησής τους, καθώς και τους ενδιάμεσους σταθμούς.

Ζητά, τέλος, να προωθήσουν το link του ερωτηματολογίου http://goo.gl/av7VpI και σε άλλους Χιώτες του εξωτερικού ή εν δυνάμει ενδιαφερόμενους για την συγκεκριμένη υπόθεση