Καλημέρααααααααααααα… Χίος!

Δέσμευση για την ενημέρωση της Χίου των πολιτών

 

Ανοίγουμε σήμερα μια νέα σελίδα στην ενημέρωση της Χίου των πολιτών. Θέτουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας στην υπηρεσία τους. Δεσμευόμαστε για μια ενημέρωση χωρίς εξαρτήσεις, προκαταλήψεις και ιδεοληψίες, ανεξάρτητη και ανεπηρέαστη από κέντρα αποφάσεων και συμφερόντων κάθε είδους και μορφής. Για μια ενημέρωση χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προτιμήσεις, με σεβασμό στις διαφορετικές απόψεις, με πίστη στις αρχές της δημοκρατίας και της διαφάνειας.

Μας καθοδηγούν και μας ορίζουν οι αρχές και η συνείδησή μας, οι αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η αγάπη και το πάθος μας για τη Χίο και τους ανθρώπους της που μοχθούν και αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο, σε μια καλύτερη Ελλάδα.

Ούτε την ουτοπία κυνηγάμε, ούτε το ανέφικτο επιδιώκουμε. Μας έχει προσγειώσει η πραγματικότητα. Και θα επιδιώξουμε μέσα από αυτήν να συμπαρασταθούμε σε αιτήματα, να συμπαραταχθούμε με τους πολίτες στην εξεύρεση εφικτών λύσεων. Στα μικρά και καθημερινά, στα μεγάλα και δύσκολα προβλήματα των εργαζομένων, των αγροτών, των επιχειρηματιών, των επαγγελματιών, των μαθητών, σπουδαστών και φοιτητών.

Θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Περιφέρειας και των βουλευτών του νησιού, των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών φορέων και των κοινωνικών οργανώσεων των πολιτών, για την προώθηση αιτημάτων και λύσεων. Θα είμαστε, όμως και απέναντί τους, όταν διαπιστώνουμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Και φυσικά όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις και τις παραλείψεις μας.

Αστραπάρης