Με εκδηλώσεις κλείνει αύριο το Άρτιον την καμπάνια για τον καρκίνο

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή από τη μία έως τη μία και μισή το μεσημέρι, στην Απλωταριά, ο πολιτιστικός σύλλογος Άρτιον ολοκληρώνει την μεγάλη καμπάνια του για την πρόληψη και την ενημέρωση για τον καρκίνο.

Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης θα είναι «Άρτιες γυναίκες, γεμάτες ζωή» και όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου «θα είναι πραγματικά μεγάλη χαρά μας και ιδιαίτερη τιμή να σας έχουμε κοντά μας στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, ολοκληρώνοντας την καμπάνια για την πρόληψη και ενημέρωση του καρκίνου». Η ολοκλήρωση της καμπάνιας συμπίπτει με την ημέρα εορτασμού

Την ίδια ημέρα, στις 8.30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο “Χανδρής” τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας ημίγυμνων γυναικών που φωτογραφήθηκαν από την κα Βίκη Νικολάου, στα πλαίσια της καμπάνιας. «Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η Βασιλεία Βερβεράκη, θα κοσμήσει τις πέρλες που θα φορούν οι κυρίες που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην έκθεση, με τις χαρακτηριστικές ροζ κορδέλες της καμπάνιας». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου 2014.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί, τέλος, «όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της καμπάνιας και ιδιαίτερα το επίτιμο μέλος μας και ερασιτέχνη φωτογράφο κα Βίκη Νικολάου, καθώς επίσης και τα μέσα ενημέρωσης για την πολύτιμη υποστήριξή τους».