Νέα και ημιτελή έργα στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφέρειας

Η ολοκλήρωση των έργων στο Κολλέγιο και στον δρόμο του Παντουκειούς είναι – μεταξύ άλλων – από τις προτεραιότητες της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για τα έργα του παρελθόντος, που έχουν μείνει στη μέση και επιβαρύνουν και οικονομικά την Περιφέρεια.

Υπάρχει μέγιστη επιβάρυνση από τοκοχρεολύσια και από την πληρωμή ενοικίων για τις Υπηρεσίες μας, είπε η κα Χριστιάνα Καλογήρου, αναφερόμενη ειδικότερα στο θέμα του Κολλεγίου. Δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση, πρέπει να γίνει ο σωστός προγραμματισμός και να τεθούν οι προτεραιότητές μας, πρόσθεσε.

Κατά τη διήμερη – σήμερα και αύριο – επίσκεψή της στη Χίο, κατά την οποία συνοδεύεται από τον γενικό διευθυντή προγραμματισμού της Περιφέρειας κ. Γ. Σπανέλη, θα γίνουν οι απαραίτητες συνεργασίες με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να τεθούν οι προτεραιότητες για την προσεχή πενταετία και να ολοκληρωθούν τα έργα που έχουν σταματήσει.

Υπενθύμισε την πρόσφατη απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης για τη διάθεση περίπου 11 εκατ. ευρώ για συντήρηση του οδικού δικτύου του Βορείου Αιγαίου και διευκρίνισε ότι μέσα στο 2015 θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό 1 εκατ. ευρώ για την περιοχή της Χίου, ώστε το οδικό δίκτυο να καταστεί ασφαλέστερο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια