Περιοδεία Μητσοτάκη στην πόλη της Χίου από το πρωί της Πέμπτης

1

Στη Χίο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου 2017, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επικεφαλής κομματικού κλιμακίου, για το προσυνέδριο του κόμματος με θέμα το προσφυγικό – μεταναστευτικό, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Χανδρής».

Ο κ. Μητσοτάκης περιόδευσε στην περιοχή του κάστρου της Χίου, όπου και συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του μετάφεραν την ανασφάλειά τους, παρά το γεγονός ότι ο καταυλισμός της  Σούδας έκλεισε και οι πρόσφυγες  μετανάστες έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή.

Ορισμένοι εξ αυτών επανέλαβαν τα παράπονά τους ότι οι πρόσφυγες και μετανάστες απολαμβάνουν προτεραιότητα στην παροχή υπηρεσιών στο νοσοκομείο της Χίου, κάτι που – σημειώνουμε – έχει κατ΄ επανάληψη διαψευσθεί από την διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημαρχείο της Χίου, όπου τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος κ Μανώλης Βουρνούς, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στην αντιπεριφέρεια Χίου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται ότι θα μεταβεί εν συνεχεία για εκκλησιασμό στον Άγιο Ματθαίο Κοφινά, όπου βρίσκεται ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ενώ να σημειωθεί ότι είχε ξεκινήσει την περιοδεία του στην πόλη από το λιμεναρχείο Χίου.

Μετά τις 10.30 το πρωί αναμένεται ότι θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο «Χανδρής», όπου και θα αρχίσουν οι εργασίες του προσυνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό – μεταναστευτικό.

mitsotakis 04 mitsotakis 03

Σχόλια