Άνοιξαν οι δρόμοι στο Πελινναίο – Προβλήματα ακόμα στα Αγιάσματα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 19:35 Απελευθερώθηκαν πλήρως από τα χιόνια οι δρόμοι στην περιοχή του Πελινναίου και πλέον είναι ανεμπόδιστη η κίνηση όλων των οχημάτων, καθώς και των κτηνοτρόφων προς τα ποιμνιοστάσια στην ευρύτερη περιοχή της Σπαρτούντας. Στην περιοχή εργάστηκε γκρέιντερ με ευθύνη της περιφερειακής ενότητας Χίου, η οποία συνέδραμε για τον σκοπό αυτό τον δήμο Χίου, που έχει την ευθύνη για το δίκτυο της περιοχής. Οι εργασίες αποκατάστασης της βατότητας των δόμων ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα προβλήματα στα Αγιάσματα

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14:04 Σοβαρά φαίνεται ότι εξακολουθούν να παραμένουν στα Αγιάσματα τα προβλήματα που προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες η σφοδρή κακοκαιρία και οι καταρρακτώδεις βροχές, που έπληξαν την περιοχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε πριν λίγη ώρα από τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου κ. Γιώργο Ζώα, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη περιοχή, στο ρέμα, που έθεσε σε κίνδυνο ένα σπίτι, πρέπει να γίνουν τεχνικές εργασίες.

Για τον σκοπό αυτό μάλλον την προσεχή Δευτέρα θα ανέβει στην περιοχή τεχνικό κλιμάκιο του δήμου, προκειμένου να καθορίσει τις αναγκαίες εργασίες, ώστε να λυθεί κατά κάποιο μόνιμο τρόπο το πρόβλημα.

Σοβαρό πρόβλημα, επίσης, δημιουργείται από την κατολίσθηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στον δρόμο των Αγιασμάτων και συγκεκριμένα πάνω από το σπίτι του κ. Δημήτρη Τσιαδή.

agiasmata 2

Οι φωτογραφίες εστάλησαν από τον κ. Γ. Ζώα