Συνάντηση εργασίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου στη Χίο

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου 15 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος με τους προέδρους των περιφερειακών τμημάτων του, στο ξενοδοχείο «Χανδρής».

Η εκδήλωση, η οποία θα αρχίσει με χαιρετισμό του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Νότη Μηταράκη, περιλαμβάνει ομιλία του προέδρου του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνου Κόλλια, καθώς και τοποθετήσεις των μελών της κεντρικής διοίκησης του ΟΕΕ και των προέδρων των περιφερειακών τμημάτων.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδoς, ο οικονομικός σύμβουλος της πολιτείας και της κοινωνίας σύμφωνα με τον θεσμικό του ρόλο, έχει προγραμματίσει σειρά εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα πάνω σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος και επικαιρότητας με σκοπό να συμβάλει στην ενημέρωση των μελών του και των πολιτών.
Προτεραιότητα του ΟΕΕ είναι να ενημερωθούν οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών για πολιτικές και προγράμματα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής τους σε μια περίοδο έντονης οικονομικής κρίσης, όπως είναι η αξιοποίηση   νέων αναπτυξιακών μηχανισμών και πόρων από το νέο ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020.