Συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ με Κυνηγετικό Σύλλογο, για άρση της… παρεξήγησης

Με εκπροσώπους του Κυνηγετικού Συλλόγου Χίου συναντήθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Χίου, με στόχο να διαλυθούν οι… παρεξηγήσεις γύρω από τις θέσεις του κόμματος σε ό,τι αφορά το κυνήγι.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος, τόνισε στους εκπροσώπους του Συλλόγου ότι «δεν είμαστε ενάντιοι στο κυνήγι, όπως σκοπίμως διαδίδουν κάποια κέντρα στα πλαίσια της συνεχούς διαστρέβλωσης των θέσεών μας και βεβαίως γνωρίζουμε, όπως όλοι οι κάτοικοι των επαρχιών, ότι διαχρονικά το κυνήγι είναι συνδεδεμένο με τον τρόπο ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου».

kynigi

Υπενθυμίζεται ότι είχε δημιουργηθεί ζήτημα με μία αφίσσα, που κυκλοφόρησε μεταξύ των κυνηγών, με σύνθημα «Τέλος το κυνήγι με εκλογή ΣΥΡΙΖΑ» και βεβαίως με ανάλογη προτροπή σε ό,τι αφορά την ψήφο του κάθε κυνηγού.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ζήτησαν να υπάρχει διαβούλευση «για τις αλλαγές που θα αποφασίσει σαν κυβέρνηση, πράγμα που εμείς θεωρούμε αυτονόητο. Μας επισήμαναν ότι η νομοθεσία είναι ελλιπής ως προς τις άδειες, καθώς και ότι και θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου   είναι απαραίτητοι ως απασχολούμενοι   και με πυρασφάλεια και με φυροθηραματικά έργα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου χαρακτηρίζει, τέλος, ως ενδιαφέρουσες τις προτάσεις, τις οποίες και θα προωθήσει στη διαδικασία διαβούλευσης για το συγκεκριμένο θέμα.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια