Τρέχουν τα συγχαρητήρια για τον Χρ. Μερούση

Συγχαρητήριες επιστολές για την μεγάλη επιτυχία του δικού μας μαραθωνοδρόμου, του Χριστόφορου Μερούση απέστειλαν ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς και ο βουλευτής Χίου του ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Τριαντάφυλλος.

Ο κ. Στ. Κάρμαντζης

Αγαπητέ Χριστόφορε,

Εκφράζω τα εγκάρδια και θερμά μου συγχαρητήρια για την πρωτιά σου μεταξύ των Ελλήνων αθλητών στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2014. Η επιτυχία σου αυτή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών σου και της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς σου όλων αυτών των ετών.

Για όλους εμάς τους συμπατριώτες σου, οι νίκες σου είναι πηγή έμπνευσης και υπερηφάνειας.

Εύχομαι πάντα να είσαι γερός, και πάντα νικητής.

Ο δήμαρχος Χίου

O δήμαρχος Χίου και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρει τον Χιώτη Αθλητή Χριστόφορο Μερούση, για την πολύ μεγάλη νίκη του στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τερμάτισε πρώτος μεταξύ των Ελλήνων Αθλητών.

Μια ακόμη μεγάλη στιγμή για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

Η νίκη του Χριστόφορου Μερούση τιμά τη χώρα μας και το νησί μας.

Ο αθλητής είναι γνωστός για το ήθος και την αγωνιστική δυναμική του, που τον κατατάσσει στην κορυφή του αθλητικού στερεώματος και τον καθιστά πρότυπο και παράδειγμα για τους νεώτερους.

Οι επιτυχίες του, που κατακτώνται σε δύσκολες συνθήκες, αποκτούν τεράστια σημασία τόσο για τον ίδιο όσο για όλους μας.   Μαζί με άλλους Χιώτες αθλητές και αθλήτριες έδωσαν το αγωνιστικό τους παρόν   φέρνοντας τη Χίο πρώτη στη καρδιά μας.

Αγαπητέ Χριστόφορε , σου ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον δικαιώνοντας τις προσπάθειες σου.

Ο κ. Κ. Τριαντάφυλλος

«Η πρωτιά του Χριστόφορου Μερούση στον χθεσινό Μαραθώνιο έρχεται να προστεθεί στις μεγάλες και σημαντικές επιτυχίες του που μας κάνουν περήφανους ως Χιώτες. Τα συγχαρητήρια όλων μας έρχονται να προστεθούν στις ευχές μας για τη συνέχιση των διακρίσεων και της συνολικής πορείας του στο χώρο του αθλητισμού, με ήθος, συνέπεια και σοβαρότητα, όπως τον έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια».