Υποστηρικτικές ομάδες γονέων παιδιών δημοτικού, από το Κέντρο Πρόληψης Χίου

Έως τις 4 Φεβρουαρίου 2015 μπορούν να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι γονείς τη συμμετοχή τους σε ομάδες γονέων για παιδιά δημοτικού, που οργανώνει το Κέντρο Πρόληψης Χίου, για το διάστημα Φεβρουάριος – Απρίλιος 2015.

Μέσα από τις ομάδες, που διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, οι γονείς υποστηρίζονται στον ρόλο τους και μαθαίνουν τρόπους να βελτιώνουν την επικοινωνία και τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια κι έτσι μπορούν τα παιδιά να πάρουν από νωρίς τα εφόδια που χρειάζονται, ώστε να έχουν μια ζωή με νόημα και να αποφεύγουν επιβλαβείς επιλογές.

Στις ομάδες αυτές, οι γονείς συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις και δραστηριότητες και παρακολουθούν και σύντομες θεωρητικές εισηγήσεις, με θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τις συγκρούσεις στην οικογένεια, τις ανάγκες γονιών και παιδιών και στην πρόληψη των εξαρτητικών συμπεριφορών.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 22710-40704 και 22710-20838, έως και τις 4 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα θα ξεκινήσει την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015 και οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Πέμπτη, 17.00-19.00 στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης Χίου, στη διεύθυνση Ροδοκανάκη 42.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.