12-16 Ιουλίου το VOLISSOS SUMMER FESTIVAL 2024

Στη Βολισσό από τις 12-16 Ιουλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ της Βόρειας Χίου. Οι διοργανωτές υπόσονται πως αυτό το τριήμερο θα  χαρίσει σε όλους αξέχαστες στιγμες δράσης και διασκέδασης με κεντρικό σημείο αναφοράς του Φεστιβάλ τα Λιμνιά της Βολισσού όπου θα στηθούν εκθεσιακά περίπτερα και σταντ με χειροποίητα είδη, είδη δώρων, τουριστικά, τρόφιμα-ποτά, street food, συλλόγους και πολλά άλλα.
To φεστιβάλ θα πλαισιώσουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους : ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ SHOW, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ, ΘΕΑΤΡΙΚΑ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟI, CARNIVAL GAMES, DJ SET, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, AUTO & MOTOR SHOW, FACE PAINTING, CLOWN, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  κ.α.
Ολοι οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα και φέτος να συμμετέχουν την τελευταίο ημέρα δηλαδή την Κυριακή 14 Ιουλίου  2024 σε ένα φαντασμαγορικό γεγονός – θεσμός που θα φωτίσει όλο το Λιμάνι με τα WATER FLOATING LANTERNS τα επιπλέοντα φαναράκια τα οποία θα μπορούν όλοι να αγοράσουν και να περάσουν την ζωγραφιά ή το μήνυμα τους πάνω ως μια ευχή προς την γιορτή της προστάτιδας Αγίας Μαρκέλλας που θα είναι σε μία εβδομάδα από την ημερομηνια διοργάνωσης. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα φαναράκια το τριήμερο καθώς και από πολλές άλλες δράσεις του Φεστιβάλ θα διατεθούν προς φιλανθρωπικους σκοπούς.