151 μαθητές στον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου

12 σχολεία, 16 ερευνητικές ομάδες, 151 μαθητές και μαθήτριες,  19 Εκπαιδευτικοί από 4 νησιά συμμετείχαν στον2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου που  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ημέρες Καινοτομίας και Έρευνας Πανεπιστημίου Αιγαίου – Δημήτρης Εδουάρδος Γαρδίκης», διαδικτυακά την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022. 

Για ακόμη μία χρονιά η συμμετοχή ήταν σημαντική, τόσο ως προς την ποσότητα των συμμετοχών, αλλά κυρίως ως προς την ποιότητα των εργασιών των “μικρών ερευνητών”.

Με το πέρας των παρουσιάσεων βραβεύθηκαν οι 6 εργασίες των ερευνητικών ομάδων που διακρίθηκαν και τα σχολεία των οποίων θα λάβουν ως έπαθλο ένα συμβολικό χρηματικό ποσό προκειμένου να προμηθευτούν ειδικό εξοπλισμό STEAM, με σκοπό την περαιτέρω εξοικείωσή του με την έρευνα.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττα Μακρή, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Κόπτσης, η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας  &  Β/θμιας  Εκπαίδευσης  Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ, καθώς και η Αντιπρυτάνισσα Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγήτρια Μαρία Μαύρη.

Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές και μαθήτριες, τους/τις Υπεύθυνους/ες Εκπαιδευτικούς και όλες/όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό Έρευνας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια