2ημερο φοιτητικό φεστιβάλ για το Πολυτεχνείο

Οι Πολιτιστικές Ομάδες του Πανεπιστημίου διοργανώνουν 2ήμερο Φεστιβάλ για την επέτειο του Πολυτεχνείου, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019.

Η πρώτη μέρα (Σάββατο 16) ξεκινά στις 19:00 με την προβολή της ταινίας «Ζ» του Κώστα Γαβρά ενός πολιτικού θρίλερ, παραγωγής του 1969 με θέμα τη δολοφονία βουλευτή της ΕΔΑ, Γρηγόρη Λαμπράκη. Την επιμέλεια έχει αναλάβει η κινηματογραφική ομάδα του Πανεπιστημίου.

Έπειτα, μετά τις 21:00 θα ακολουθήσει live hip hop βραδιά από τους Tiny Jackal & Thanasimos πλαισιωμένοι από τους Χιώτες ΦΛΜ. Η βραδιά θα κλείσει με after party με Dj set.

Η δεύτερη μέρα (Κυριακή 17) αφιερωμένη στο κλίμα των ημερών θα ξεκινήσει στις 17:00 στο Αμφιθέατρο της σχολής με μια ανοιχτή συζήτηση για το πανεπιστημιακό άσυλο που όπως και τότε, έτσι και τώρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Τη σκυτάλη θα πάρει η ΘΟΠΑΧ στις 18:00 για να παρουσιάσει το δρώμενο «Ανθρωποφύλακες», αποσπάσματα από το ομότιτλο βιβλίο του Περικλή Κοροβέση.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει η καθιερωμένη πορεία με αφετηρία το Πανεπιστήμιο, στάση στο Ηρώων και επιστροφή στο Πανεπιστήμιο.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια