5 χρόνια αιμοδοσίας στη Μέσα Διδύμα

Με σημαντική συμμετοχή παρουσία επισήμων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 2 Αυγούστου 2020,  άλλη μια αιμοδοσία στη από τον Σύλλογο Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Μέσα Διδύμας, στην ενοριακή αίθουσα.

Ο στόχος ήταν η συγκέντρωση 30 φιαλών αίματος και επετεύχθη χάρη στη συμμετοχή και των γύρω χωριών αλλά και του Chios Chopper riders club. 

Την προσπάθεια του συλλόγου που επιτελείται επί 5 συνεχόμενα χρόνια επιβράβευσαν και ενίσχυσαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, η διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Έλενα Κανταράκη, ο διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Γιάννης Βουράκης.

Εκ μέρους ου συλλόγου η νοσηλεύτρια κ. Σμάρω Μπουλαζέρη αναφέρθηκε στη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, στην προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια από τον σύλλογο και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες.Νοσηλεύτρια και η ίδια δεν παρέλειψε να αναφέρει ποσο σημαντική είναι η αιμοδοσία για το κοινωνικό σύνολο ειδικά σε συνθήκες από αυτής της περιόδου.

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση του ευάγγελου τρίπατζη από το Chios Chopper riders club, δηλώνοντας έτοιμοι να συνεισφέρουν όποτε τους ζητηθεί.

 

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια