Επιστημονική ημερίδα στο Ομήρειο από την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία

Επιστημονική ημερίδα  με τίτλο  «Ακράτεια Ούρων; Όχι πια. Υπάρχει θεραπεία» θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του δήμου Χίου και του Ιατρικού Συλλόγου Χίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 στις 10.00.

Με την ευκαιρία της ημερίδας και στα πλαίσια του κοινωνικού έργου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, οι οργανωτές εξασφάλισαν την προμήθεια ενός παιδικού ανακλινόμενου ορθοστάτη, τον οποίον και θα δωρίσουν στο ειδικό σχολείο της Χίου, ανταποκρινόμενοι στο ευγενικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Επιτροπών Ειδικής Αγωγής Χίου και στις ανάγκες των παιδιών. Η τελετή παράδοσης δωρεάς θα λάβει χώρα το Σάββατο στις 10.00 πριν την έναρξη των εργασιών της ημερίδας, παρουσία εκπροσώπων του σχολείου, του συλλόγου και του δήμου Χίου.

Την Ε.Ο.Ε θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ κ. Ιωάννης Γκιάλας και ο πρόεδρος του Τμήματος Ο.ΝΟ.Γ.Ο , κ. Ιωάννης Αδαμάκης.

Η παγκόσμια εβδομάδα ακράτειας (WCW) αποτελεί ετήσια επιστημονική – ενημερωτική εκδήλωση, που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της InternationalContinenceSociety(ICS) από τον Ιούνιο του 2009 περιλαμβάνοντας δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο, με πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού αλλά, και του υγειονομικού προσωπικού, σε θέματα σχετικά με το πρόβλημα της ακράτειας ούρων.

Σχόλια