7ες στην Ελλάδα οι νεανίδες του ΝΟΧ

Την 7η θέση κατέλαβε η Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων του Ναυτικού Ομίλου Χίου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας 29/6  – 1/7/18.

Τα κορίτσια του Μιχάλη Τέττερη μόνο ικανοποιημένα μπορούν να είναι από την παρουσία τους στο Πρωτάθλημα. Παρά την αποδυνάμωση της ομάδας το καλοκαίρι, αφού αποχώρησε η Ελένη Κανετίδου για την Γλυφάδα, κατάφεραν να βρεθούν ξανά τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας δείχνοντας ότι βρίσκονται σε αγωνιστική άνοδο.

Η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Ν.Ο. Ρεθύμνου 9-17, τον Νηρέα Χαλανδρίου 7-12 και τη Γλυφάδα 5-17. Στον αγώνα κατάταξης επικράτησαν με 9-5 επί του ΠΑΟΚ και κατέλαβαν την 7η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Τέττερης είχε στην διάθεσή του τις: Δέσποινα Φραγκιά, Αγγελική Γκιάλη, Εύη Φαφαλιού, Εμμανουέλα Μαρουλά, Πλουμιστή Γκίλλα, Χρυσοβαλάντο Γιακουμή, Αλεξάνδρα Σάντος-Μελαχροινούδη, Σοφία Φράγκου, Ιωάννα Χιονά.

Αρχηγός της αποστολής ήταν η Έφορος του Γυναικείου Τμήματος Κυριακή Μπουλά.

Την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας που επικράτησε στον τελικό με 11-7 επί του Ολυμπιακού.

Η κατάταξη του πρωταθλήματος ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2017-18:

  1. Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
  2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
  3. Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
  4. ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
  5. Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ
  6. Ν.Ο. ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  7. ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΙΟΥ
  8. ΠΑΟΚ

 

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Χίου συγχαίρει θερμά τις αθλήτριες και τον προπονητή τους για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν να προκριθούν στην  Τελική Φάση του Πρωταθλήματος και να βρεθούν μέσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!