Αδιαχώρητο,1060 υποψήφιοι για μια θέση συνοριοφύλακα στη Χίο (όλα τα ονόματα)

Στις 1060 ανέρχονται οι αιτήσεις που κατατέθηκαν για την πρόσληψη συνοριοφυλάκων στη Χίο, στην δεύτερη προκήρυξη που αφορούσε την πρόσληψη 62 ακόμη για το νησί μας, πλέον των 98 της προηγούμενης προκήρυξης.

Ο αριθμός των υποψηφίων βέβαια εκτός από όλα τα άλλα καταδεικνύει και το πώς το προσφυγικό έχει μετατραπεί σε εργαλειοθήκη ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης και εξαγοράς συνειδήσεων από τη μια και επαγγελματικής αποκατάστασης από την άλλη, για τους νέους που λόγω των υψηλών ποσοστών ανεργίας αναζητούν μια θέση έστω και κάτω από τον ήλιο στα… ΚΥΤ.

Στην δημοσίευση των πινάκων των πληρούντων τα προσόντα κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αυτών που δεν πληρούν τα προσόντα – προϋποθέσεις για πρόσληψη ως συνοριακοί φύλακες στην Π. Ε.Χίου, προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Στον παρακάτω πίνακα περιλαμβάνονται οι 908 υποψήφιοι που κρίθηκαν ικανοί και οι βαθμολογίες τους και στον δεύτερο πίνακα οι 152 υποψήφιοι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ, από τους οποίους στο σύνολο των 62 θα προσληφθούν οι 12.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για τα τελικά αποτελέσματα, καθώς θα υπάρξουν και ανακατατάξεις με υποψήφιους εκτός Χίου που έχουν κάνει αίτηση και σε άλλα νησιά και ενδεχομένως να έχουν λόγω εντοπιότητας περιληφθεί ως “ικανοί” και σε άλλες περιοχές.

Ακολουθούν οι πίνακες όσων κρίθηκαν ικανοί για την περιφερειακή ενότητα Χίου

sinoriofilakes62

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια