Αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής στην Πρωτομαγιά
Σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11.00 της Πρωτομαγιάς στην πλατεία Βουνακίου καλούν συνδικάτα σωματεία και ενώσεις.
Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου 2023, ο Παναγιώτης Νικήτας από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ, η Σοφία Γατανά από τον σύλλογο εργαζομένων στους ΟΤΑ, ο Γιάννης Λαμπαδοχυτός από τον ΣΕΣΝΟΧ, η Στέλλα Αμπαζή από το Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων και ο Μάρκος Σκούφαλος από τους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ αναφέρθηκαν στους αγώνες των εργαζομένων και σε όσα έχουν πετύχει ως σήμερα μόνο μέσα από αυτούς και από τις διεκδικήσεις τους.
Κάλεσαν όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς του κινήματος στο νησί μας, όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους απασχολούμενους, τις γυναίκες, τη νεολαία, να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής και να οργανώσουν τη δράση τους, ώστε η Πρωτομαγιά να αποτελέσει συνέχεια των μεγάλων απεργιακών συγκεντρώσεων στις 8 και στις 16 Μάρτη ενάντια στο έγκλημα των Τεμπών, για να ηχήσει ξανά το σύνθημα: “Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας”!”.