Αισιοδοξία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα νικήσει στις ευρωεκλογές εξέπεμψε από τη Χίο ο Κασσελάκης (βίντεο & φωτό)

Εξαιρετικά αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα βγει νικητής από τις επερχόμενες ευρωεκλογές εμφανίσθηκε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Στέφανος Κασσελάκης σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης, κατά την αποψινή – Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 – επίσκεψή του στο νησί.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του astraparis.gr από πού αντλεί αυτή την περισσή αισιοδοξία είπε ότι βλέπει το ρεύμα στον κόσμο. Αποκαλύφθηκαν, πρόσθεσε, τα ψέματα της κυβέρνησης στις προεκλογικές της δεσμεύσεις, στο μεταφορικό ισοδύναμο που μετά από τόσα χρόνια τώρα αρχίζει πληρωμές. Ψέματα στο οικονομικό θαύμα κι είμαστε τώρα σε επίπεδο Βουλγαρίας.

Για να καταλήξει με το έγκλημα των Τεμπών και στο καθεστώς ατιμωρησίας που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση και το οποίο πρέπει να τελειώνει. Ο υπουργός της να πάει στην δικαιοσύνη.

Έχει αναστραφεί το κλίμα μέσα στην κοινωνία, κατέληξε ο κ. Κασσελάκης.

Πρόσκληση προς τα επιμελητήρια

Νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης απηύθυνε πρόσκληση προς τις διοικήσεις των επιμελητηρίων της χώρας, που συνεδριάζουν στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Χίου, να παρακολουθήσουν το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και τις προτάσεις που καταθέτει.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην αδυναμία πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο τραπεζικό σύστημα, που έχει οδηγήσει σε αποεπένδυση τη χώρα, κατέθεσε την πρότασή του για μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων στο 17% και στην κατάργηση της προκαταβολής φόρου.

Στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εθνικό σύστημα υγείας σε όλα τα νησιά, με την έλλειψη προσωπικού, ενώ εξοπλισμός σε γενικές γραμμές υπάρχει.

Θερμή υποδοχή στο λιμάνι της Χίου

Στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., αλλά και πλήθος περαστικών επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Κασσελάκη κατά την άφιξή του στην νότια πλευρά του λιμένα της Χίου.

Συνομίλησε με αρκετούς πολίτες, έβγαλε σέλφι κυρίως με νέους, ενώ υπέγραψε και αυτόγραφα!