Αισιόδοξος για τον δεύτερο γύρο δηλώνει από τη Χίο ο Γιάννης Σπιλάνης

Την αισιοδοξία, σχεδόν σιγουριά, ότι η Συμπαράταξη Πολιτών Βορείου Αιγαίου θα περάσει στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών δήλωσε ο επικεφαλής και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σπιλάνης, από την κεντρική εκδήλωση της παράταξη στη Χίο.

Το βράδυ της Τετάρτης, 22 Μαΐου 2019, μιλώντας σε μέλη και φίλους της Συμπαράταξης Πολιτών, σε κατάστημα της προκυμαίας Χίου, ο κ. Σπιλάνης κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση, τονίζοντας ότι η νέα περιφερειακή αρχή θα αλλάξει πορεία και θα κοιτάει τους πολλούς που το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στο περιθώριο.

Για τη Χίο είπε ότι ελάχιστα έγιναν από την περιφερειακή αρχή της κας Χριστιάνας Καλογήρου, ενώ αναφερόμενος συνοπτικά στο πρόγραμμα της παράταξης τόνισε την προσήλωση στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, του αγροτικού και της κτηνοτροφίας, του τουρισμού στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Σήμερα, πρόσθεσε, το 80% των πόρων της Περιφέρειας πήγε στους εργολάβους και από την 1η Σεπτεμβρίου πρέπει να τρέξουμε για το νέο ΕΣΠΑ στους παραγωγικούς τομείς.

Ο κ. Σπιλάνης παρουσίασε, τέλος, τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους της Συμπαράταξης Πολιτών στη Χίο, τονίζοντας ότι πρόκειται για καταξιωμένους επαγγελματικά και κοινωνικά ανθρώπους.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών και υποψήφιος δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Στάθης και ο κ. Αντώνης Κοτσακάς, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια