Αισιόδοξος ο Μουτζούρης ότι θα επανεκλεγεί στο Βόρειο Αιγαίο – Είμαι κι εγώ Ν.Δ. σημείωσε με νόημα (βίντεο & φωτό)

Την αισιοδοξία του ότι θα επανεκλεγεί περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου εξέφρασε από τη Χίο ο επικεφαλής της παράταξης «Άλμα Ανάπτυξης» κ. Κώστας Μουτζούρης, παρουσιάζοντας – απόψε Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 – τους 23 υποψηφίους του στην περιφερειακή ενότητα Χίου.

Ο περιφερειάρχης επικαλέσθηκε γκάλοπ, αλλά και άλλα στοιχεία που έχει και τα οποία τον φέρουν ως φαβορί στην διεκδίκηση της περιφέρειας.

Σημείωσε με νόημα ότι ναι μεν η παράταξή του είναι ανεξάρτητη, πλην – όμως – στις εθνικές εκλογές τόσο ο ίδιος, όσο και πολλά στελέχη του συνδυασμού του είναι με την Νέα Δημοκρατία, επιδιώκοντας με τον τρόπο αυτό να διευρύνει κατά το δυνατόν την απήχηση στον χώρο του κυβερνητικού κόμματος και να αφαιρέσει το… μονοπώλιο από τον εκλεκτό της Ν.Δ. στην περιφέρεια κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Κατά τα λοιπά έθεσε σε ό,τι αφορά τη Χίο ως πρωταρχικό στόχο κατά την νέα περίοδο την μελέτη του υδατικού ισοζυγίου, με αξιοποίηση και του «φράγματος» Σαραπειού, την δημιουργία μιάς ακόμα πτέρυγας στο νοσοκομείο Χίου, την παράκαμψη του Βροντάδου, όχι – όμως – και των στροφών του Αίπους, όπως σημείωσε με νόημα, ώστε να μην περνάνε μέσα από τα στενά του Βροντάδου όσοι κατευθύνονται προς τα Καρδάμυλα, αν και – βεβαίως – αυτοί περνάνε μόνον από τον παραλιακό κι όχι από τα στενά.

Στον σύντομο απολογισμό της θητείας του στην περιφερειακή ενότητα Χίου ανέφερε το αποχετευτικό έργο στο Κοντάρι, την μετατόπιση της παραλιακής για το έργο του αεροδρομίου, το οποίο – επανέλαβε 0 καρκινοβατεί, καθώς και την ολοκλήρωση του δομικού έργου στο φράγμα Κόρης Γεφύρι.