Άλλο Κιβωτός, άλλο Χαλκειός;

Δεν του τόχαμε του βουλευτή Χίου και υφυπουργού Εργασίας κ. Νότη Μηταράκη να τα βάλει, έστω και εμμέσως, με τον παπά Αντώνη Παπανικολάου και τους λοιπούς υπεύθυνους της Κιβωτού, που αναφέρθηκαν – κατά τρόπο απαράδεκτο και ξενοφοβικό, είπαμε εμείς – σε δήθεν κινδύνους για τα κορίτσια της Κιβωτού από την δημιουργία κλειστής δομής προσφύγων και μεταναστών στο Αίπος.

Είπε, λοιπόν, μιλώντας στο Ράδιο Αλήθεια, το πρωί της Δευτέρας, 9 Δεκεμβρίου 2019, ότι οι κάτοικοι του Χαλκειούς έχουν κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια τους την ΒΙΑΛ και δίπλα σε αυτήν είναι τα σχολεία της περιοχής. Και παιδικές χαρές, προσθέτουμε εμείς. Για όλους αυτούς, δηλαδή, δεν υπάρχει κίνδυνος και υπάρχει μόνον για την Κιβωτό, ήταν εν ολίγοις το ερώτημα και η απορία του κ. Μηταράκη.

Αυτό, δηλαδή την έμμεση αναφορά του ότι δεν υπάρχει κίνδυνος, οφείλουμε να το πιστώσουμε στα θετικά του βουλευτή και υφυπουργού Εργασίας.

Βέβαια, για όσους ξέρουν καλά τον κ. Μηταράκη, λένε ότι αποτελεί την επιτομή του πολιτικού κυνισμού, όταν πρέπει να κάνει κάτι για την επίτευξη των πολιτικών του στόχων.

Έστω κι έτσι, το καλό να λέγεται.

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια