Αμέντας: Φροντίδα για τους νέους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους

Η φροντίδα για τους νέους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου αποτελούν τους στόχους της πολιτικής του, όπως τους περιγράφει ο υποψήφιος βουλευτής Χίου με το Κίνημα Αλλαγής κ. Γιώργος Αμέντας, γιατρός στο νοσοκομείο Χίου.

Την υποψηφιότητά του είχε ανακοινώσει την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, το ΚΙΝΑΛ Χίου, ενώ ο ίδιος στην δήλωσή του, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με αίσθηση ευθύνης, με έντονη την διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο και τον τόπο μου, σήμερα, Τετάρτη 19.6.2019, ανακοινώνω στον χιώτικο λαό ότι συμμετέχω με όλη μου τη δύναμη ως υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής και διεκδικώ με σεβασμό και αξιοπρέπεια την ψήφο του.

Δεσμεύομαι ότι, στόχος της πολιτικής μας θα είναι η φροντίδα για τους νέους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου.

Προσωπικός μου στόχος, η καταπολέμηση των προβλημάτων και των παθογενειών του χτες που πλήγωσαν και συνεχίζουν να πληγώνουν την πατρίδα μας.

Η πολιτική δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από μονομέρεια. Με πραγματική διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης, θέλω να συμβάλω, ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του τόπου μας. Πιστεύω σε μια αλλαγή που θα χαράξει δρόμους ελπιδοφόρους και αισιόδοξους.

Είμαι σίγουρος ότι η δημοκρατική Χίος, οι προοδευτικοί πολίτες του τόπου μας, θα σταθούν συνοδοιπόροι στην προσπάθεια που ξεκινάμε.

Οι  δυνάμεις του λαϊκισμού και της συντήρησης από όπου κι αν προέρχονται είναι σήμερα ο μεγάλος αντίπαλος και πρέπει θα υποστούν συντριπτική ήττα.

Εμπρός λοιπόν, ξεκινάμε..!»

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια