Αμετανόητος Κάρμαντζης επιμένει στα fake news περί αντικατάστασης πληθυσμών

Τα αποδεδειγμένα fake news περί αντικατάστασης των πληθυσμών της Ευρώπης με 250 εκατ. πρόσφυγες και μετανάστες που χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης βρέθηκαν στο στόχαστρο του επικεφαλής της Συμμαχίας Αξιών κ. Κώστα Τριαντάφυλλου, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020.

Η Χίος, τόνισε ο κ. Τριαντάφυλλος, δεν έχει ανάγκη τα fake news κ. δήμαρχε, για να υποστηρίξει τις θέσεις της και τα δίκαιά της, κάτι που προκάλεσε τη παρέμβαση του προέδρου κ. Παύλου Καλογεράκη να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί, για να λάβει την απάντηση περί των 250 εκατ. που ανέφερε ο δήμαρχος στην σύσκεψη της προηγούμενης εβδομάδας.

Ο κ. Κάρμαντζης επιχείρησε να απαλύνει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι ζήτησε να διερευνηθεί, ότι δηλαδή έθεσε το ζήτημα με ερωτηματικά, ενώ είναι γνωστό ότι δήλωσε πως το πιστεύει και επιπλέον ανέφερε και τη πληροφόρησή του περί της εντολής θέσπισης των αντιρατσιστικών νόμων.

Απομονώνετε ένα μικρό κομμάτι, είπε απευθυνόμενος στον κ. Τριαντάφυλλο, δεν έχετε ακούσει για την διάσκεψη του Μαρόκου (την περιβόητη, που μεταφράζουν κατά το δοκούν οι συνωμοσιολόγοι) και επανέλαβε ότι έθεσε ερωτηματικά, πλην – όμως – τα όσα είπε ήταν σαφή και βέβαια, έχουν καταγραφεί και δεν επιδέχονται είτε διάψευση, είτε διευκρίνιση.

Και κλείνοντας για να ενισχύσει ακριβώς αυτό που ο ίδιος ισχυρίσθηκε περί αντικατάστασης των πληθυσμών απηύθυνε στον κ. Τριαντάφυλλο το ερώτημα για το πόσοι πρόσφυγες και μετανάστες έχουν ήδη περάσει στη Ευρώπη τα τελευταία χρόνια;

- Advertisement -

- Advertisement -

Σχόλια