Άλλη η υπάλληλος κι άλλη η… διοικήτρια Κανταράκη (βίντεο)

Με την φράση αυτά είναι αστεία και ανέκδοτα και με έκδηλο εκνευρισμό προσπάθησε η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη να προσπεράσει την ερώτηση του astraparis.gr αν έχει υποβάλει την παραίτησή της, εν όψει της αιτηθείσας μετάταξής της στην προσφυγική δομή του Βόλου, του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σε συνέντευξη Τύπου, στο δημαρχείο Χίου, το πρωί της Τρίτης 17 Μαΐου 2022, για το θέμα του συνεδρίου της ΕΝΣΕ, η κα Κανταράκη δέχθηκε – όπως ήταν φυσικό – την παραπάνω ερώτηση. Ποιά ήταν η απάντησή της: «Αυτά τα πράγματα είναι αστεία, είναι μόνο αστεία. Είναι για ανέκδοτα… Το έγγραφο γράφει κάποια παραίτηση; Το έγγραφο γράφει διοικήτρια Ελένη Κανταράκη; Όχι. Γράφει υπάλληλος Τ.Ε. νοσηλεύτρια Κανταράκη Ελένη. Έτσι, κάτι άλλο…».

Άλλο, λοιπόν, η νοσηλεύτρια Τ.Ε. Ελένη Κανταράκη κι άλλο η διοικήτρια Π.Ε. Κανταράκη Ελένη! Το ένα δεν συνάδει με το άλλο!

Βέβαια, το έγγραφο που αποκαλύψαμε χθες, στο ρεπορτάζ μας υπό τον τίτλο «Ετοιμάζει βαλίτσες για Βόλο η Κανταράκη – Σε δομή προσφύγων μέσω Μηταράκη», αφορά την αίτηση μετάταξής της από νοσηλεύτρια Τ.Ε. του νοσοκομείου Πατρών σε κενή θέση Π.Ε. της δομής Βόλου του υπουργείου Μετανάστευσης. Όπερ σημαίνει ότι για να αλλάξει θέση και επαγγελματικό αντικείμενο πρέπει κάποια στιγμή να παραιτηθεί, αν δεν το έχει πράξει ήδη, από την θέση της διοικήτριας του νοσοκομείου Χίου. Επ΄ αυτού ουσιαστικά αρνήθηκε να απαντήσει.

Τι είπε, όμως, στην συνέχεια; Ότι υπάρχει ένα ΦΕΚ (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως), που την έχει διορίσει διοικήτρια με πτυχίο πανεπιστημίου έως τον Ιούλιο! Βέβαια, το ΦΕΚ με ημερομηνία (162/8 Μαρτίου 2022/ΥΟΔΔ)  αναφέρει ότι έχει διορισθεί για θητεία δύο ετών, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο του 2024. Τώρα, η ίδια μιλάει για τον Ιούλιο, προφανώς τον ερχόμενο. Λέτε, εν τη ρύμη του λόγου κάτι να σημαίνει αυτό;

Στο βίντεο που ακολουθεί η Κανταράκη ούτε λέξη αναφέρει για την ταμπακέρα

δομή ΒόλουΕλένη Κανταράκημετάταξηνοσοκομείο ΡίουΝοσοκομείο ΧίουΝότης Μηταράκης
Comments (0)
Add Comment