Αθωώθηκε ο καταστηματάρχης της Κώμης, το τραπέζωμα ήταν σκηνικό της ταινίας

Αθωώθηκε, τελικά, από το αυτόφωρο πλημμελειοδικείο Χίου ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κώμη της Χίου, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021, επειδή – σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία – σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος εξυπηρετούσε 10 άτομα.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά στον astraparis.gr η υπεράσπιση του ιδιοκτήτη, κατηγορουμένου για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, για την δραστηριότητα των γυρισμάτων από το συνεργείο υπήρχε σχετική άδεια από το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, με την πρόσθετη – μάλιστα – επισήμανση ότι η άδεια αναφέρει και το συγκεκριμένο κατάστημα.

Επίσης, το δικαστήριο, το οποίο εκδίκασε την υπόθεση το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Μαρτίου 2021, έκανε δεκτό ότι όλη η δραστηριότητα εξυπηρέτησης (τραπέζια, φαγητό κ.λπ.) στο κατάστημα ήταν μέρος του σκηνικού της ταινίας.

Από την υπεράσπιση του ιδιοκτήτη έγινε, τέλος γνωστό ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία σε ό,τι αφορά το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του επεβλήθη, καθώς και την διοικητική ποινή για κλείσιμο επί 15ήμερο του καταστήματος.

αυτόφωροκορωνοϊόςκορωνοϊός ΧίοςΚώμημέτρα κορωνοϊούσύλληψη
Comments (0)
Add Comment