Δέκα κάλπες την Κυριακή στη Χίο για την εκλογή προέδρου της Ν.Δ.

Δέκα εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν σε όλο τον νομό Χίου για τις εκλογές ανάδειξης νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την προσεχή Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα, εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν στα δημαρχεία Ψαρών και Οινουσσών, καθώς και δύο στο δημαρχείο της Χίου και από ένα σε Βολισσό, Καρδάμυλα, Βροντάδο, Θυμιανά, Καλλιμασιά και Πυργί. Σε όλα τα χωριά τα τμήματα θα βρίσκονται στα κτίρια των πρώην δημαρχείων η κοινοτήτων.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών και προσέρχονται στην ψηφοφορία συμπληρώνοντας αίτηση εγγραφής ή επανεγγραφής στο κόμμα, με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητα ή διαβατηρίου και την καταβολή του ποσού των τριών ευρώ.

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου η ψηφοφορία θα γίνει στο ίδιο εκλογικό τμήμα, χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΝΟΔΕ Χίου η συμμετοχή σε όλο το νομό αναμένεται ότι θα ξεπεράσει τους 1500 ψηφοφόρους.

Να υπενθυμίσουμε, τέλος, ότι την προεδρία του κόμματος διεκδικούν οι κ.κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Απόστολος Τζιτζικώστας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης.

Νέα Δημοκρατία