Δεν θα περάσει ο εκβιασμός Κάρμαντζη, διαμηνύει η αντιπολίτευση

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα περάσει ο εκβιασμός της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη σε ό,τι αφορά την λεγόμενη αναπτυξιακή εταιρεία Χίου, στέλνουν με κοινή δήλωσή τους οι έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και δύο ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Με κοινή δήλωσή τους, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, δίνουν άμεση απάντηση σε όσα ισχυρίσθηκε στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο γενικός γραμματέας του δήμου Χίου κ. Αντώνης Ζερβάκης, διατυπώνοντας συνάμα σαφή πρόταση για την συζήτηση και προώθηση των άλλων ζητημάτων του δήμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση, που υπογράφουν οι παρατάξεις Συμμαχία Αξιών, Πρωτοβουλία για τη Χίο, Χίος Μπροστά, Λαϊκή Συσπείρωση, Δίκτυο Πολιτών Χίου, Χιακή Συμπολιτεία και οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Κλιαμενάκης και Χάρης Μπουρνιάς, έχει ως ακολούθως:

«Με αίσθημα ευθύνης και διατηρώντας τις ιδιαίτερες απόψεις και διαφωνίες μας ως προς την ίδρυση ή όχι αναπτυξιακής εταιρείας στον δήμο της Χίου , οι παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι που υπογράφουμε, δηλώνουμε ότι δεν αποδεχόμαστε τον εκβιασμό της δημοτικής αρχής να περάσει την πολιτική της σε βάρος της πλειοψηφίας του Δ.Σ. και των δημοτών μας.

Μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση είναι η ίδια που συνεχίζει εμμονικά να φέρνει ένα θέμα, με το οποίο διαφωνεί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου και μάλιστα μαζί με άλλα θέματα, τα οποία ψηφίζουμε γιατί αφορούν τις άμεσες ανάγκες του δήμου και των δημοτών .

Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων, δέσμια των ρουσφετολογικών της πολιτικών και του νεποτισμού που την διακρίνει.

Αν, πράγματι, ενδιαφέρεται να λειτουργήσει ο δήμος και το δημοτικό συμβούλιο ας αποσύρει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα από την ημερήσια διάταξη. Σε διαφορετική περίπτωση η αποχή μας είναι δεδομένη όσο και αν με τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα και γνωστές επί πληρωμή “πένες”, προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα .

Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη».
«πατάτα»αναπτυξιακή εταιρείαΣταμάτης Κάρμαντζης
Comments (0)
Add Comment