Ετοιμάζει βαλίτσες για Βόλο η Κανταράκη – Σε δομή προσφύγων μέσω Μηταράκη

Πλώρη για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Βόλο και μάλιστα εγκαταλείποντας οριστικά την ενασχόλησή της με τον επαγγελματικό της χώρο, τον υγειονομικό, φαίνεται ότι βάζει η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου κα Ελένη Κανταράκη.

Επόμενος επαγγελματικός προορισμός της στοχεύει να είναι η φιλόξενη… αγκαλιά του πολιτικού της προστάτη κ. Νότη Μηταράκη, ζητώντας μετάταξη στην προσφυγική δομή του Βόλου, «σε κενή οργανική θέση κατηγορίας ΠΕ κλάδου Διοικητικού Οικονομικού».

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, που υπογράφει η προϊσταμένη γενικής διεύθυνσης διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών κα Μαρία Βαρίνου, προς τον υποδιοικητή του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» (Ρίου) ζητείται η παροχή ή μη της σύμφωνης γνώμης του για την αναφερόμενη μετάταξη της κας Κανταράκη.

Σημειώνεται ότι η διοικήτρια του νοσοκομείου Χίου έχει μόνιμη οργανική θέση κατηγορίας τεχνολογικής εκπαίδευσης κλάδου νοσηλευτικής στο νοσοκομείο Πατρών, αλλά αιτείται μετάταξη σε θέση πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!

Η κα Κανταράκη υπέβαλε το αίτημά της για μετάταξη στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στις 3 Μαΐου 2022, ενώ η διανομή του εγγράφου της κας Βαρίνου μέσω του συστήματος «Ίριδα» φέρει ημερομηνία την περασμένη Παρασκευή 13 Μαΐου 2022.

Εφόσον ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Πατρών δώσει την σύμφωνη γνώμη του (σιγά που δεν θα την δώσει), τότε η κα Κανταράκη θα μεταταγεί στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και θα διορισθεί στην προσφυγική δομή του Βόλου, αφήνοντας πίσω της στη Χίο πολλές… εκκρεμότητες.

Ακολουθεί το έγγραφο του υπουργείου Μετανάστευσης προς το νοσοκομείο Πατρών

kantaraki_mitarakis
Ελένη Κανταράκηνοσοκομείο ΡίουΝότης Μηταράκης
Comments (0)
Add Comment