Και… αντιναύαρχος με το καλό

Στα σοβαρά φαίνεται ότι έχει λάβει τον ρόλο του στο επιχειρησιακό πεδίο «ναυμαχίες στο Αιγαίο» ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος επισκέφθηκε το λιμεναρχείο Χίου μαζί με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχο κ. Θεόδωρο Κλιάρη, χθες Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021.

Η επίσκεψη τηρήθηκε μυστική από τα μέσα ενημέρωσης του νησιού (ξέρει αυτός), προκειμένου να αποφύγει τις… ενοχλητικές ερωτήσεις, για την τύχη προσφύγων και μεταναστών που έφτασαν μεν στη Χίο, πλην – όμως – «εξαφανίσθηκαν».

Ο κ. Μηταράκης φέρεται να επανέλαβε στους λιμενικούς τις γνωστές και αποδεδειγμένα πετυχημένες επιχειρησιακές οδηγίες αντιμετώπισης και αποτροπής των «εισβολέων» ή και «εξαφάνισής» τους κατά τα ειωθότα.

Παρέκαμψε ή μάλλον υποκατέστησε εν προκειμένω και τον πολιτικό προϊστάμενο υπουργό Ναυτιλίας κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε επιχειρήσεις ανοικτής θαλάσσης (δεν είναι τυχαίο το τζόκεϋ με το όνομά του, που επιδεικνύει καμαρώνοντας σαν γύφτικο σκεπάρνι).

Άλλωστε, τον έχουμε ξαναδεί στο επιχειρησιακό πεδίο, στην ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο) στην Πατησίων (ως υφυπουργός Ανάπτυξης) για την εκδίωξη των πάσης φύσεως μικροπωλητών, καθώς και στην πλατεία Βικτωρίας για την εκδίωξη των προσφύγων και μεταναστών, δίνοντας το σχετικό πρόσταγμα στην αστυνομία.

Κατόπιν τούτων, δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε και… πλάκα τα γαλόνια!

push backεπαναπροωθήσειςΛιμενικό ΣώμαΝότης Μηταράκης
Comments (0)
Add Comment