Και κλείνουν τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και μας φλομώνουν στα ψέματα

Φαίνεται ότι την πάτησε ο κ. Νότης Μηταράκης, ο οποίος έσπευσε βραδέως χθες Τρίτη 1η Ιουνίου 2021, να κατηγορήσει για διασπορά fake news τον συνάδελφό του βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος είχε καταγγείλει το κλείσιμο εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Χίου, για να αυξηθούν οι εμβολιαστικές γραμμές στο νησί.

Το πολιτικό του γραφείο, δηλαδή ο κ. Φιλόδωρος Βιτέλας, λειτουργώντας και ως… υπερδιοικητής του νοσοκομείου Χίου αφού η διοικήτριά του κα Ελένη Κανταράκη εποίησε την νήσσαν στις καταγγελίες Μιχαηλίδη, είτε συνειδητά, είτε επειδή δεν ενημερώθηκε επαρκώς από την καθ΄ ύλην αρμόδια ισχυρίσθηκε χθες αργά το βράδυ ότι «όλα τα εξωτερικά ιατρεία και τα ραντεβού λειτουργούν και πραγματοποιούνται κανονικά».

Έρχεται, λοιπόν, σήμερα (πουρνό πουρνό) ο κ. Μιχαηλίδης και βγάζει στον αέρα την από 14 Μαΐου 2021 απόφαση τη κας Κανταράκη, με την οποία αποφασίζει «την αναστολή λειτουργίας του πνευμονολογικού και νευρολογικού ιατρείου στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία από 17/5/2021 και για χρονικό διάστημα που αυτό κρίνεται απαραίτητο στα πλαίσια της εθνικής εκστρατείας εμβολιασμού και τη μετατροπή των ανωτέρω ιατρείων σε εμβολιαστικό κέντρο του γενικού νοσοκομείου Χίου Σκυλίτσειο».

Στην λιτή δήλωσή του, σήμερα Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021, ο κ. Μιχαηλίδης αναφέρει τα εξής:

«Τα ψέματα του κ. Φιλόδωρου Βιτέλα έχουν κοντά πόδια. Επισυνάπτεται η απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου Χίου για αναστολή των εξωτερικών ιατρείων».

Ανδρέας ΜιχαηλίδηςςΕλένη Κανταράκηεμβόλιο covidεμβόλιο κορωνοϊούεξωτερικά ιατρείαΝοσοκομείο ΧίουΦιλόδωρος Βιτέλας