ΛΑΣ: Δημοτική αρχή για φρου- φρου και αρώματα

Τον απολογισμό των δύο χρόνων στα δημοτικά έδρανα έκανε το πρωί της Τρίτης 23 Νοεμβρίου 2021, ο συνδυασμός της ΛΑΣ, περιγράφοντας με τα μελανότερα των χρωμάτων τα δυο χρόνια θητείας της δημοτικής αρχής Κάρμαντζη, την οποία χαρακτήρισαν δημοτική αρχή για φρου φρου και αρώματα.

Ο Μάρκος Σκούφαλος και η Κλαίρη Κωστάλα, μίλησαν για ολική επαναφορά στην  χειρότερη εκδοχή της πολιτικής των Μαυρογιαλούρων, υποστήριξαν ότι η δημοτική αρχή ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές της κυβέρνησης, ότι επιδίδεται σε απευθείας αναθέσεις και αρνείται να εφαρμόσει αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ενώ δυο χρόνια τώρα δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει ένα έργο ουσίας παρά ” μας φλομώνουν με εικόνες και λόγια, γίνονται έργα επί χάρτου και επί της ουσίας δεν γίνεται τίποτα. Η Νέα Χίος είναι φρου φρου και αρώματα”, είπαν χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκαν παράλληλα στην υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου, στην μεταφορά αρμοδιοτήτων στην οικονομική επιτροπή με τερτίπια της κυβέρνησης, στην αυθαιρεσία και αδιαφάνεια που διέπει τη λειτουργία των νομικών προσώπων, του ΔΙΑΝΟΧ και της ΔΕΥΑΧ κ.λπ.

Κάλεσαν τον κόσμο να αφυπνιστεί, να πει όχι στην εκμετάλλευση που γίνεται από τη δημοτική αρχή στην αγωνία του να βρει εργασία, προς άγραν ψήφων, να αντιδράσει στις απευθείας αναθέσεις, και να ενεργοποιηθεί για την επίλυση των προβλημάτων του. “Μόνο αν ο λαός ξεσηκωθεί, θα δοθούν λύσεις”, σημείωσαν.

Ειδική αναφορά έγινε στη σχέση υπουργό μετανάστευσης και ασύλου και δημάρχου Χίου με τον τελευταίο να χαρακτηρίζεται ως ακόλουθος της κυβέρνησης και τουκ. Μηταράκη που αναγκάστηκε μετά την κατακραυγή και την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να συμφωνήσει στα δικαστικά μέτρα για το Θόλος, ενώ για άλλη μια φορά ξεκαθάρισε ότι η ΛΑΣ και ο κόσμος της χίου δεν θα επιτρέψουν να μετατραπεί το νησί με μια νέα δομή σε φυλακές ψυχών.

απολογισμόςΔημοτική ΑρχήΛΑΣσυνέντευξη
Comments (0)
Add Comment