Λάσπη και προπαγάνδα τα περί πλάτης Κάρμαντζη στον Μηταράκη για το Θόλος

Να πείσει ότι δεν βάζει πλάτες στον κ. Νότη Μηταράκη για την δημιουργία της νέας υπερδομής προσφύγων στο Θόλος, όπως από την στάση και τις δηλώσεις του στην τελευταία κοινή εμφάνισή τους στην ΒΙΑΛ, επιχειρεί ο δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης.

Κι ενώ δεν έδωσε τις αναγκαίες απαντήσεις και εξηγήσεις, όταν ρωτήθηκε στην ΒΙΑΛ, τώρα απαντώντας στις αιτιάσεις και την κριτική για την στάση του, που του ασκήθηκε από την Συμμαχία Αξιών, ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμιξη στην υπόδειξη του Θόλους και στην δημιουργία της δομής στην περιοχή αυτή και πως κάνει όλες τις νομικές ενέργειες κατά του Δημοσίου, για την διασφάλιση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων του δήμου Χίου στην περιοχή.

Στην ανακοίνωση της Σύμπραξης Δημιουργίας, την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

«Ήρθε πάλι η σειρά του κ. Τριαντάφυλλου, στις βάρδιες που εναλλάσσονται των ανακοινώσεων μέχρι να παραλάβει άλλος πάλι με την σειρά του την σκυτάλη για τη συνέχιση του σίριαλ των παραμυθιών της γκαιμπελίστικης προπαγάνδας και της λάσπης του αυριανισμού.

Πάλι ψέματα, πάλι παραπληροφόρηση, πάλι διαστρέβλωση, πάλι προπαγάνδα, πάλι μηδενισμός εκ μέρους του κ. Τριαντάφυλλου και των συν αυτώ. Κατηγορούν τον δήμαρχο εκείνοι που οδήγησαν την κυβέρνηση στο Θόλος, αρνούμενοι πεισματικά την δημιουργία δομής στις Μπαμπακιές, όπως είχε προταθεί υπεύθυνα από τη δημοτική αρχή -άλλωστε ως γνωστόν η φύλαξη των συνόρων μας και η διαχείριση του μεταναστευτικού ως ελληνικού, ευρωπαϊκού και παγκόσμιου προβλήματος, το διαχειρίζεται αποκλειστικά η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους και όχι ο δήμαρχος Χίου ή οι δήμαρχοι των νησιών του Αιγαίου.

Αξίζει να θυμίσουμε εδώ και την διαχείριση της προηγούμενης κυβέρνησης και να γίνουν και συγκρίσεις. Και μάλιστα προεξάρχοντος του κ. Τριαντάφυλλου που ως βουλευτής ζητούσε σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 3969/23.10.2014 ερώτησή του τη δημιουργία δομής φιλοξενίας των παράτυπων μεταναστών στη Χίο.

Τώρα, έρχονται να ζητήσουν και τα ρέστα από τον δήμαρχο που είναι ο μόνος που με υπευθυνότητα στέκεται στις πάγιες θέσεις του, χωρίς να έχει καμία ανάμειξη, ούτε στην υπόδειξη του Θόλους, αλλά ούτε και στην κατασκευή της δομής. Αντίθετα, έχει προχωρήσει σε όλες τις ενδεδειγμένες δικαστικές ενέργειες για την υπεράσπιση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στο Θόλος έναντι του Ελληνικού Δημοσίου.

Δυστυχώς, ακόμα μία φορά διαφαίνεται η προσπάθεια εξαπάτησης του χιώτικου λαού ανεύθυνα, με φθηνά επιχειρήματα και άφθονα ψέματα. Δυστυχώς, ακόμα μία φορά ο κ. Τριαντάφυλλος και οι πολιτικοί συνέταιροί του κοροϊδεύουν τον εαυτό τους, ψάχνοντας τάχα από που ανατέλλει ο ήλιος. Όμως, ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή, όσο και να προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι ανατέλλει από την δύση. Δυστυχώς, κ. Τριαντάφυλλε (και Σία) οι λίγοι που ακόμα σας πιστεύουν σύντομα θα ξυπνήσουν από τον λήθαργο της παραπλάνησής σας και θα σας αφήσουν να βαδίσετε το γνωστό δρόμο της πολιτικής σας απομόνωσης.

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή αλλάζουν τη Χίο σε νέα Χίο και αυτό δεν μπορείτε εσείς όλοι να το χωνέψετε με τίποτα. Ο χιώτικος λαός, όμως, καταλαβαίνει ότι πλέον ο δήμος μέσα από άοκνες προσπάθειες κυβερνάται σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, για το ασφαλές και ελπιδοφόρο μέλλον των πολιτών της Χίου και αυτό αρκεί…».

«Συμμαχία Αξιών»δομήΘόλοςΣταμάτης ΚάρμαντζηςΣύμπραξη Δημιουργίας
Comments (0)
Add Comment