Με τα μισά λεφτά δημοπρατείται το Μαυροκορδάτικο

Στο μισό ψαλίδισε τις προσδοκίες του για το Μαυροκορδάτικο ο δήμος Χίου και αποφάσισε να το δημοπρατήσει με το ενοίκιο των 1000 τον μήνα για περίοδο 20 ετών, αφού είδαν και αποείδαν ότι τα 2.000 ευρώ που αρχικά ζητούσαν ούτε στα καλύτερα όνειρά τους δεν θα τα έβρισκαν.

Για τα πρώτα 6 έτη της 20ετούς μίσθωσης, το μίσθωμα θα μειώνεται κατά 695 ευρώ ανά μήνα, ποσό που αντιστοιχεί στις εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του ακινήτου.

Το ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή του Κάμπου (Άγιος Γεώργιος Σταφυλάς) έχει επιφάνεια κτιρίου 650 τ.μ. και βρίσκεται σε κτήμα 10 στρεμμάτων, θα χρησιμοποιηθεί ως τουριστικό κατάλυμα (σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σχετική πολεοδομική νομοθεσία και το Π.Δ. προστασίας του οικισμού του Κάμπου) ή ως οικία.

Ο δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός, φανερός και προφορικός, θα γίνει την Δευτέρα  9 Αυγούστου 2021από τις 10 έως τις 10.30 το πρωί, στο δημαρχείο Χίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Αν δεν εμφανισθεί ενδιαφερόμενος ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο την Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021 την ίδια ώρα.

Ακολουθεί η διακήρυξη της δημοπρασίας

mavrokordatiko
Μαυροκορδάτικο