Με τον πρακτικογράφο… μιας χρήσεως ανά χείρας

Δεν φαίνεται να παραιτείται των προσπαθειών της η δημοτική αρχή Κάρμαντζη να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο το θέμα της λεγόμενης αναπτυξιακής εταιρείας, για το οποίο δύο φορές ματαιώθηκε η συνεδρίαση του οργάνου λόγω της αντίθεσης και εξ αυτής αποχή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Στην τρίτη συνεδρίαση, που έχει προγραμματισθεί για την προσεχή Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένεται επανάληψη του σκηνικού, εκτός εάν η δημοτική αρχή «βγάλει άσσο από το μανίκι» και εξασφαλίσει τον πολυπόθητο 14ο δημοτικό σύμβουλο για την επίτευξη της απαρτίας, κάτι που οι έξι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και δύο ανεξάρτητοι σύμβουλοι φαίνεται ότι αποκλείουν.

Επειδή, όμως, στην πολιτική τίποτα δεν αποκλείεται ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης κάνει τα κουμάντα του και ορίζει με σημερινή (Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021) απόφασή του, την τρίτη κατά σειρά, τον έκτακτο και… μιάς χρήσεως πρακτικογράφο, δεδομένου ότι οι υπάλληλοι και κανονικοί πρακτικογράφοι πραγματοποιούν αποχή από την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος.

Δεν ξέρουμε πόσο βάσιμες είναι οι ελπίδες αμφοτέρων (δημάρχου και «πρακτικογράφου»), το βέβαιον πάντως είναι ότι δεν είναι θεμιτές οι επιδιώξεις και των δύο, καθότι ο μεν πρώτος έχει μόνον 10 συμβούλους και τρεις της… προσκολλήσεως, άρα διαθέτει ισχνή μειοψηφία, ο δε δεύτερος έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους λοιπούς εργαζόμενους συναδέλφους του.

«πατάτα»αναπτυξιακή εταιρείαπρακτικογράφος
Comments (0)
Add Comment