Μέσα ατομικής προστασίας σε 18 εθελοντικές οργανώσεις πυρόσβεσης

Μέσα ατομικής προστασίας σε 18 εθελοντικές οργανώσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης (ΠΟΕΟΔΠ) παρέδωσε την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023 ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς στον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της ΠΟΕΟΔΠ κ. Σταύρο Σαλαγιάννη και στους επικεφαλής των ομάδων, κατά την διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργανώθηκε στην έδρα της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης υποστήριξης στρατού (ΑΣΔΥΣ), στην Αθήνα.

Η δωρεά αποσκοπεί στην υποστήριξη με υλικά μέσα του σημαντικού εθελοντικού έργου που επιτελούν τα μέλη της ΠΟΕΟΔΠ και υλοποιείται την παρούσα χρονική στιγμή με αφορμή την επικείμενη έναρξη της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος κ. Άγγελος Χουδελούδης ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο διοικητής της ΑΣΔΥΣ αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Κωστίδης και μέλη των εθελοντικών οργανώσεων της ΠΟΕΟΔΠ.

Τα εν λόγω μέσα ατομικής προστασίας θα καλύψουν ανάγκες 18 εθελοντικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογος Δασοπροστασίας και Δασοπυρόσβεσης Ιωνίας Χίου.

δασοπυρόσβεσηεθελοντές Ιωνίαςεθελοντική ομάδα Ιωνίας