ΠΑΣΟΚ: Να απολογηθεί ο Μηταράκης για τα ψεύτικα τα έργα τα μεγάλα

Τον βουλευτή της ΝΔ κ. Νότη Μηταράκη εγκαλεί με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ της Χίου, για τα ημιτελή και ατελείωτα έργα του νησιού.

Υποστηρίζοντας ότι ο κ. Μηταράκης πρέπει να απολογηθεί για τις καθυστερήσεις και τα ψέματα στην εξέλιξη των έργων τον κατηγορεί ευθέως για εμπαιγμό κοροϊδία και πολιτική εκμετάλλευση του χιώτικου λαού παραθέτοντας ένα προς ένα τα έργα που παρουσιάστηκαν στο προεκλογικό φυλλάδιο Μηταράκη και στην καλύτερη περίπτωση παραμένουν ακόμη στάσιμα.

“Διανύουμε ήδη τον δεύτερο μήνα του 2024 και όσο περνάνε οι μέρες τόσο περισσότερο επισφραγίζεται η θλιβερή διαπίστωση κάθε πολίτη αυτού εδώ του νησιού όσον αφορά τα περιβόητα «έργα της γενιάς μας» για τα οποία λίγα χρόνια πριν ανερυθρίαστα και με περισσή έπαρση ο βουλευτής Χίου της ΝΔ, Νότης Μηταράκης υποστήριζε ότι δεν πρόκειται να τα ξανασυμπεριλάβει στο προεκλογικό του φυλλάδιο για τις εκλογές του 2023 επειδή θα έχουν υλοποιηθεί…

Οι εκλογές πέρασαν και η μοναδική αίσθηση που αποκομίζουμε είναι αυτή της πλήρους απογοήτευσης. Το αεροδρόμιο καθηλωμένο, χωρίς να ακολουθείται το μάστερ πλαν και με μια κυβέρνηση που προτίθεται να δώσει και πριμ για μια ανύπαρκτη έγκαιρη παράδοση…

Το φράγμα Κόρης Γεφύρι που ακόμη περιμένουμε να γεμίσει και απορούμε τι άραγε με φαύλες τυμπανοκρουσίες εγκαινίαζαν πριν λίγους μήνες.

Το τελωνείο δεν έχει καν ξεκινήσει και το Δικαστικό Μέγαρο που υποτίθεται τον Μάρτη του 2024 θα παραδίδονταν με τα… κλειδιά στο χέρι βαλτώνει.

Η ενορχήστρωση όλου αυτού του εμπαιγμού και της κοροϊδίας του Χιώτικου λαού κατά κύριο λόγο φέρει το ονοματεπώνυμο αυτού που σύμφωνα με τα λεγόμενά του όλη την προηγούμενη 4ετία χωρίς μεγάλα λόγια και με σκληρή δουλειά μεριμνούσε για την υλοποίηση όλων αυτών των μεγάλων έργων…

Κάποιος θα πρέπει επιτέλους να απολογηθεί για όλες αυτές τις απαράδεκτες καθυστερήσεις και τα ψέματα. Δεν νομίζετε ότι ήρθε αυτή η ώρα κύριε Μηταράκη;”

 

έργαΝότης ΜηταράκηςΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ