Περιοδεία δημάρχου και αντιδημάρχων στα καμπόχωρα

Στα καμπόχωρα περιόδευσε την περασμένη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, κλιμάκιο της δημοτικής αρχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο Χίου κ. Μανώλη Βουρνού, που συναντήθηκε με τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων της περιοχής.

Στο επίκεντρο της συνάντησης και των συζητήσεων βρέθηκαν οι προτεραιότητες του τεχνικού προγράμματος 2016 του δήμου Χίου για την περιοχή, καθώς και οι κατευθύνσεις του νέου ΕΣΠΑ για την επόμενη περίοδο.

Μαζί με τον Δήμαρχο ήταν οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Γιώργος Μπελέγρης, Νότιας Χίου κ. Ανδρέας Βεργίτσης, Καθημερινότητας κ. Γιώργος Καραμανής, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ. Απόστολος Τζιώτης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του δήμου Χίου κ. Γιώργος Ζώας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι του Χαλκειούς κ. Κ. Φουτράκης, του Δαφνώνα κ. Μ. Μέλης, του Αγίου Γεωργίου Συκούση κ. Β. Ποδιάς, του Βερβεράτου κ. Σ. Σκουλουμπρής, του Βασιλεωνοίκου κ. Κ. Κοντογιάννης, των Βαβύλων κ. Δ. Μπουρνιάς, του Ζυφιά κ. Γ. Τσιβής, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέλιος Καμπούρης.

δήμος Χίου